Σουλτς: Οι παλινωδίες της ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος δεν βοηθούν - iefimerida.gr

Σουλτς: Οι παλινωδίες της ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος δεν βοηθούν

Φωτογραφία: (ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ )
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου Μάρτιν Σούλτς εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με το κούρεμα του χρέους και επισημαίνει ότι οι τέσσερις επόμενοι μήνες θα είναι πολύ κρίσιμοι για την Ελλάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Reinische Post , ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ασκεί έντονη κριτική στις πρόσφατες δηλώσεις Βαρουφάκη για το κούρεμα ασκεί πάντως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. «Ενας υπουργός Οικονομικών που, μόλις πριν από λίγες μέρες, συμφώνησε με τους 18 Ευρωπαίους συναδέλφους του και ο οποίος θέτει και πάλι εν αμφιβόλω τη συμφωνία αυτή ή εγείρει νέες αξιώσεις, δεν δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης. Αντίθετα τη διακυβεύει. Οι παλινωδίες της ελληνικής κυβέρνησης δεν βοηθούν». Τέλος, ο κ.Σούλτς τονίζει ότι οι επόμενοι τέσσερις μήνες θα είναι πολύ κρίσιμοι για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ