Παππάς: Επαναλειτουργία της ΕΡΤ μέσω αύξησης του ανταποδοτικού τέλους -Ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στις προσλήψεις - iefimerida.gr

Παππάς: Επαναλειτουργία της ΕΡΤ μέσω αύξησης του ανταποδοτικού τέλους -Ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στις προσλήψεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μέσω της αύξησης του ανταποδοτικού τέλους προανήγγειλε ο υπουργός Eπικρατείας Νίκος Παππάς, προσθέτοντας μάλιστα πως προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν όσοι απολύθηκαν από την παλιά ΕΡΤ.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, στο οποίο θα προβλέπεται μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος.

Παράλληλα, ο υπουργός δεν υιοθέτησε την άποψη ότι η κυβέρνηση έχει παραβεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, υπογραμμίζοντας: «Εάν υπάρχουν κινήσεις οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικές επιπτώσεις, δεν μπορούν να θεωρούνται μονομερείς ενέργειες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ Νίκος Παππάς ανταποδοτικό τέλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ