Φραντσέσκο Τότι: «Πάρτε για παράδειγμα την Ελλάδα» - iefimerida.gr

Φραντσέσκο Τότι: «Πάρτε για παράδειγμα την Ελλάδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παράδειγμα της Ελλάδας ζήτησε ο Φραντσέσκο Τότι να ακολουθήσει η ιταλική κυβέρνηση για την πάταξη της βίας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Ρώμη την προηγούμενη εβδομάδα με τους οπαδούς της Φέγενορντ.

Ο αρχηγός της Ρόμα μίλησε εκ μέρους των παικτών της ιταλικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Φέγενορντ και φυσικά δεν μπορούσε να μη δεχθεί ερώτηση για τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και για την ανησυχία που υπάρχει στην ολλανδική αστυνομία για το ταξίδι περίπου 3,000 οπαδών της Ρόμα στο Ρότερνταμ.

«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αλλά απέξω η εικόνα είναι διαφορετική. Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά μέτρα και να σταματήσουμε τη δράση των ατόμων που προκαλούν αυτά τα προβλήματα. Θα έπρεπε να τιμωρηθούν ομάδες και άνθρωποι. Δείτε πώς παρενέβησαν στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να παραδειγματιστούμε και να κάνουμε κι εμείς το ίδιο, αλλά δυστυχώς στην Ιταλία δεν θα γίνει ποτέ τίποτα τέτοιο», δήλωσε ο Ιταλός μεσοεπιθετικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομά Φραντσέσκο Τότι Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ