Ένας σύγχρονος «Μόγλης» σε δάσος της Γερμανίας - iefimerida.gr

Ένας σύγχρονος «Μόγλης» σε δάσος της Γερμανίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αστυνομικές αρχές του Βερολίνου προσπαθούν να λύσουν το γρίφο της μυστηριώδους εμφάνισης ενός ανήλικου αγοριού που μιλάει άπταιστα αγγλικά, ελάχιστα γερμανικά και ισχυρίζεται ότι για πέντε χρόνια ζούσε σε δάσος της Γερμανίας.

Το ανήλικο αγόρι που είναι περίπου 17 χρονών εμφανίστηκε στις αστυνομικές αρχές του Βερολίνου και τους είπε πως το λένε Ray και πως για περισσότερα από πέντε χρόνια ζούσε σε μια σκηνή σε ένα δάσος της Γερμανίας μαζί με τον πατέρα του ο οποίος πέθανε τον περασμένο Αύγουστο.

Η γερμανική αστυνομία βρίσκεται τώρα σε διαρκή επικοινωνία με τις βρετανικές αρχές καθώς πιστεύουν ότι το αγόρι (που δεν θυμάται τίποτα άλλο από την μέχρι σήμερα ζωή του) πιθανά είναι Βρετανός καθώς έχει άψογη αγγλική προφορά, ενώ μιλάει ελάχιστα γερμανικά.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου παραδέχτηκε πως δεν έχουν ιδέα από που είναι ο μικρός, ούτε έχουν το παραμικρό στοιχείο για το παρελθόν του.

Το μόνο που τους είπε ο έφηβος «Μόγλης» εκτός από το όνομά του είναι πως μετά τον θάνατο του πατέρα του τον Αύγουστο αναγκάστηκε να περπατήσει για δύο εβδομάδες μέσα στο δάσος και βρέθηκε στο Βερολίνο. Το αγόρι ισχυρίζεται πως έθαψε το πτώμα του πατέρα του σε έναν ρηχό τάφο, ο οποίος όμως δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι παιδοψυχολόγοι και οι γιατροί που εξέτασαν τον νεαρό δηλώνουν πως το αγόρι δεν εμφανίζει ίχνη σεξουαλικής ή άλλης κακοποίησης, αλλά ούτε διανοητική καθυστέρηση. Ωστόσο το αγόρι επιμένει πως δεν θυμάται τίποτα άλλο για την ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ