Νέα Δημοκρατία για μετανάστευση: Γκρεμίζουν ότι χτίστηκε με κόπο - iefimerida.gr

Νέα Δημοκρατία για μετανάστευση: Γκρεμίζουν ότι χτίστηκε με κόπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης άσκησε έντονη κριτική στις αποφάσεις της κυβέρνησης για τους παράνομους μετανάστες και τα κέντρα κράτησης και κάλεσε την κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών.

Ο κ. Καραγκούνης σε δήλωσή του επισημαίνει πως «η κυβέρνηση ανέστειλε την απέλαση δεκάδων παράνομων μεταναστών και άνοιξε διάπλατα τις πύλες των κέντρων φιλοξενίας, αφήνοντάς τους στη μοίρα τους, να τριγυρνούν στα κέντρα των πόλεων» ενώ την ίδια ώρα, όπως τονίζει, ανακοινώνεται πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ελληνική ιθαγένεια σε 300.000 λαθρομετανάστες.

«Δυστυχώς γκρεμίζουν ότι χτίστηκε με κόπο. Δυστυχώς βάζουν πάνω από το δημόσιο συμφέρον τις παρωχημένες ιδεοληψίες τους» δηλώνει ο εκπρόσωπος τύπου , ο οποίος και καλεί την κυβέρνηση «να σταματήσει αμέσως το γκρέμισμα, να αποκαταστήσει τη λειτουργία των κέντρων κράτησης και φιλοξενίας μεταναστών και να προχωρήσει στην επαναπροώθησή τους προς τις χώρες προέλευσής τους, με ευρωπαϊκή κάλυψη πλέον, κάτι που εμείς έχουμε ήδη εξασφαλίσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ