Η Volkswagen παρουσιάζει καινούργιο Touran - iefimerida.gr

Η Volkswagen παρουσιάζει καινούργιο Touran

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η VW αλλάζει τη γκάμα των πολυμορφικών της, καθώς αφενός ανανεώνει το μεγαλύτερο Sharan και αφετέρου παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο μικρότερο Touran.

Το νέο Touran ακολουθεί αισθητικά την τελευταία γενιά του Golf αλλά και το στυλ των MPV της μάρκας, ενώ σε σχέση με το υπάρχον το μήκος του έχει μεγαλώσει κατά 12 εκατοστά και το μεταξόνιό του κατά 11. Για χάρη των χώρων στο εσωτερικό του, ενώ η βάση του είναι το μεταβλητό πλαίσιο MQB της γερμανικής εταιρείας.

Μια θετική συνέπεια της χρήσης του τελευταίου είναι και η μείωση του βάρους κατά 62 κιλά, παρά την αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων που προαναφέραμε και παρά τον εμπλουτισμό του στάνταρ εξοπλισμού σε ότι αφορά την άνεση, την ασφάλεια και τη διασύνδεση.

Το καινούργιο VW Touran, που θα εξακολουθεί να υπάρχει και ως 7θέσιο, θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες βενζίνης, τους 1.2, 1.4 και 1.8 TSI με 110, 150 και 180 ίππους αντίστοιχα και τρεις diesel. O βασικός θα είναι ο 1.6 TDI με 110 ίππους, ενώ από κει και πάνω θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του μεγαλύτερου TDI των 2.000 κυβικών με 150 και 190 άλογα.

Η Volkswagen παρουσιάζει καινούργιο Touran | iefimerida.gr 0
Η Volkswagen παρουσιάζει καινούργιο Touran | iefimerida.gr 1
Η Volkswagen παρουσιάζει καινούργιο Touran | iefimerida.gr 2
Η Volkswagen παρουσιάζει καινούργιο Touran | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Touran GOLF Volkswagen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ