Η Πόπη Παπανδρέου -των στημένων αγώνων- ερευνά το χρέος... μαϊμού - iefimerida.gr

Η Πόπη Παπανδρέου -των στημένων αγώνων- ερευνά το χρέος... μαϊμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγελλίες της κυρίας Ζωής Γεωργαντά σε σχέση με τη σκόπιμη διόγκωση του ελληνικού χρέους από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η καθηγήτρια Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας και μέλος της ΕΛΣΤΑΤ έχει καταγγείλει τον πρόεδρο της Αρχής και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου ότι σκόπιμα -σε συνεννόηση με τη Eurostat- διόγκωσαν το έλλειμμα από το 12,6 στο 15,4% προκειμένου να επιβληθούν ακόμη σκληρότερα έκτακτα μέτρα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή ζητείται να διαπιστωθεί αρχικά η βασιμότητα των καταγγελιών και στη συνέχεια να διαπιστωθούν ενδεχόμενα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα σε βάρος της Εθνικής Οικονομίας.

Την έρευνα ανέλαβε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου -γνωστή από την υπόθεση των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου- και ως πρώτη μάρτυρα κάλεσε την καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ