Τι έχουν πάθει οι διάσημες και πιάνουν η μία τα οπίσθια της άλλης; -Εγινε επιδημία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τι έχουν πάθει οι διάσημες και πιάνουν η μία τα οπίσθια της άλλης; -Εγινε επιδημία [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήπως εκφράζουν την επιθυμία των εκατομμύρια ανδρών που τις βλέπουν εκείνη τη στιγμή; Ή απλά βρήκαν ένα νέο τρόπο να κάνουν η μία την άλλη; Αγνωστα παραμένουν τα αίτια της επιδημίας που έχει... χτυπήσει το Χόλιγουντ.

Η μία μετά την άλλη, οι σταρ δεν διστάζουν να πιάσουν η μία τα οπίσθια της άλλης, μπροστά στις κάμερες, πάνω στο κόκκινο χαλί. Ακόμη και στα Οσκαρ υπήρξαν δύο τέτοια περιστατικά. Και πρωταγωνίστρια αμφότερων ήταν η Τζένιφερ Ανιστον, από την οποία φαίνεται ότι ξεκίνησαν όλα.

Τι έχουν πάθει οι διάσημες και πιάνουν η μία τα οπίσθια της άλλης; -Εγινε επιδημία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τι έχουν πάθει οι διάσημες και πιάνουν η μία τα οπίσθια της άλλης; -Εγινε επιδημία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Την ώρα που μιλούσε στις κάμερες η Ανιστον, πέρασε από πίσω της η Ρις Γουίδερσπουν και η πρώτη αιφνιδιάστηκε όταν ένιωσε ένα χέρι πάνω στα οπίσθιά της. Μόλις γύρισε και είδε τη φίλη της γέλασε, την ώρα που ο δημοσιογράφος φώναζε «Υπήρξε ένα πιάσιμο!», με την Ανιστον να του απαντά «Δεν το έκανα εγώ!», σηκώνοντας και τα δύο χέρια της ψηλά.




Τι έχουν πάθει οι διάσημες και πιάνουν η μία τα οπίσθια της άλλης; -Εγινε επιδημία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Τι έχουν πάθει οι διάσημες και πιάνουν η μία τα οπίσθια της άλλης; -Εγινε επιδημία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Βέβαια, αυτά τα ίδια χέρια ήταν εκείνα που... ζούληξαν τη ζηλευτή πίσω όψη της Εμα Στόουν. Κάποια στιγμή όταν βρέθηκαν και οι δύο στο κόκκινο χαλί, μπροστά στους φωτογράφους, η Ανιστον δεν αγκάλιασε απλά, αλλά άρπαξε και σήκωσε στον αέρα τη συνάδελφό της. Από πού την κρατούσε; Από τα οπίσθια βέβαια!



Τι έχουν πάθει οι διάσημες και πιάνουν η μία τα οπίσθια της άλλης; -Εγινε επιδημία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Ολα φαίνεται να ξεκίνησαν από την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, όταν η Ανιστον πλησίασε την Κέιτ Χάντσον και της έπιασε τα οπίσθια επιδεικτικά. «Επρεπε να το κάνω, συγνώμη», είπε μπροστά στην κάμερα.


Πάντως και η ίδια η Γουίδερσπουν είχε πέσει... θύμα της ίδιας κίνησης πρόσφατα. Ηταν στα βραβεία SAG και την ώρα που μιλούσε στην Μαρία Μενούνος μπροστά στην κάμερα, όταν τις πλησίασε η Σοφία Βεργκάρα. Η Μενούνος θυμήθηκε το περιβόητο... χούφτωμα της Ανιστον στην Χάντσον και η Βεργκάρα δεν έχασε ευκαιρία. «Δεν έπιανε όμως αυτά τα οπίσθια! Κοιτάξτε τα!», είπε δείχνοντας την Γουίδερσπουν και φρόντισε και εκείνη να αρπάξει εκείνο το σημείο του σώματος της φίλης της. «Υπάρχουν τόσα πράγματα που θα ήθελα να αρπάξω πάνω της! Πρέπει να ελέγξω τον εαυτό μου!», ήταν η απάντηση της Γουίδερσπουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ