Κίνηση ματ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα με την απόκτηση Κιριλένκο [εικόνα] - iefimerida.gr

Κίνηση ματ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα με την απόκτηση Κιριλένκο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρωλίγκα προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Ο Αντρέι Κιριλένκο είναι κι επίσημα παίκτης της ΤΣΣΚΑ, με τους Ρώσους να ανακοινώνουν την συμφωνία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ρώσος σούπερ σταρ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Μόσχα, ύστερα από 2,5 χρόνια, στα οποία αγωνίστηκε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στους Μπρούκλιν Νετς και στους Φιλαδέλφεια 76ερς, από τους οποίους έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες. Μένει να δούμε, αν ο Κιριλένκο θα καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, παίρνοντας εκδίκηση για τον χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό (62-61) το 2012.

Κίνηση ματ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα με την απόκτηση Κιριλένκο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ