WSJ: Ο Τσίπρας τρέχει να πείσει τους Ελληνες ότι δεν θα τηρήσει όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις - iefimerida.gr

WSJ: Ο Τσίπρας τρέχει να πείσει τους Ελληνες ότι δεν θα τηρήσει όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δημοσίευμα στη Wall Street Journal επισημαίνεται ότι «ενώ η κυβέρνηση τρέχει για να παραδώσει τη λίστα με τις προτάσεις της στους Ευρωπαίους δανειστές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να προετοιμάσει την ελληνική κοινή γνώμη για την πιθανότητα να μην τηρήσει πλήρως τις υποσχέσεις του».

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά «στην κίνηση του Μανώλη Γλέζου την Κυριακή να απολογηθεί στους ψηφοφόρους, με επιστολή που αναρτήθηκε στο προσωπικό του blog, επειδή η κυβέρνηση δεν τήρησε τις προεκλογικές της υποσχέσεις. Ο λόγος γι' αυτό είναι ότι η κυβέρνηση, έπειτα από εβδομάδες αντιδικίας με τους εταίρους της Eυρωζώνης, άλλαξε πορεία και ζήτησε την επέκταση του προγράμματος διάσωσης».

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «παρ' όλα αυτά, η δημοφιλία του κ. Τσίπρα φαίνεται να παραμένει αμείωτη. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στη μικρή φιλοκυβερνητική εφημερίδα “Αυγή”, 8 στους 10 Έλληνες επικροτούν τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ