Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτακτη σύγκληση της ΚΕ ζητούν στελέχη του Αριστερού Ρεύματος - iefimerida.gr

Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτακτη σύγκληση της ΚΕ ζητούν στελέχη του Αριστερού Ρεύματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκτακτη σύγκλιση της ΚΕ του κόμματος ζητούν με κείμενο που έστειλαν στον γραμματέα Δημήτρη Βίτσα περισσότερα από 50 μέλη του οργάνου.

Οι υπογράφοντες επικαλούνται την κρίσιμη πολιτική συγκυρία και τις εξελίξεις και επί της ουσίας θέλουν ενημέρωση για τη συμφωνία του Eurogroup, πριν αυτί έρθει στη Βουλή.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Αριστερό Ρεύμα ενώ συνυπογράφουν και αρκετά στελέχη από άλλες τάσεις του κόμματος.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την πρωτοφανή σε ύφος δημόσια κριτική του Μανώλη Γλέζου είναι έτοιμος να ενημερώσει τους πάντες για τα όσα συμφωνήθηκαν, και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις, Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Πολιτικής Γραμματείας.

Η Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει αυτό ή το επόμενο Σαββατοκύριακο, και να εκλέξει νέο γραμματέα, με το Δημήτρη Βίτσα, να δίνει τη σκυτάλη σε κάποιο από τα στελέχη της νεότερης γενιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ