Το ζευγάρι που ταξιδεύει παντού παρέα με το... σπίτι του [εικόνες]

Eνα ζευγάρι από την Καλιφόρνια αποφάσισε να εγκαταλείψει την ήσυχη ζωή του στην Καλιφόρνια και να ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερικανική ήπειρο. Δεν ταξιδεύουν όμως μόνοι τους αλλά μαζί με ένα μικρό σπίτι 15 τετραγωνικών, ειδικά διαρρυθμισμένο για να τους φιλοξενεί.

Ο Γκιγιόμ Ντάτιλ και η Τζένα Σπέσαρ είναι ένα ζευγάρι που δούλευε στην κινηματογραφική βιομηχανία στο Λος Άντζελες. Αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στην Αμερική και τον Καναδά και ,για να μειώσουν το κόστος του ταξιδιού, κατασκεύασαν ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι 15 τετραγωνικών μέτρων. Το μικρό σπιτάκι είναι ειδικά διαρρυθμισμένο για να χωράει ένα μεγάλο κρεβάτι, ένα καναπέ και τα υπάρχοντα τους.

Για να κερδίσουν χώρο , κατασκεύασαν την κουζίνα και το μπάνιο στο μάκρος του ξύλινου σπιτιού και αγόρασαν μικρά αλλά συμπαγή ντουλάπια που χωράνε όλο τον εξοπλισμό. Η κρεβατοκάμαρα είναι υπερυψωμένη και από τα παράθυρα της, το ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική θέα. «Ποτέ δεν είχαμε κατασκευάσει κάτι και μας πήρε ένα χρόνο να φτιάξουμε το σπίτι. Διαλέξαμε το ξύλο για την ζεστασιά του και την ηρεμία που μας δίνει», δηλώνει το ζευγάρι που έχει κάνει πολλούς φίλους κατά την διάρκεια του ταξιδιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξύλινο Σπίτι ταξίδι ζευγάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ