Ολα καλά με τον Φερνάντο Αλόνσο -Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα καλά με τον Φερνάντο Αλόνσο -Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Βαρκελώνης εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Φερνάντο Αλόνο χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του όπως διαβεβαιώνουν οι ιθύνοντες της McLaren αλλά και οι θεράποντες ιατροί. Αύριο μάλιστα αναμένεται να πάρει εξιτήριο μετά και από τις νέες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Ο Ισπανός πιλότος της Formula 1 τραυματίστηκε όταν κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και προσέκρουσε στον τοίχο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ελικόπτερο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί διάσειση. Ο Αλόνσο παρέμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας και θα πάρει εξιτήριο αύριο αφού πρώτα οι θεράποντες ιατροί πάρουν και τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί. Από την McLaren πάντως δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια του ατυχήματος.

Ολα καλά με τον Φερνάντο Αλόνσο -Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ολα καλά με τον Φερνάντο Αλόνσο -Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ολα καλά με τον Φερνάντο Αλόνσο -Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φερνάντο Αλόνσο Βαρκελώνη Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ