Παραλήρημα ρατσισμού από Καρατζαφέρη - iefimerida.gr

Παραλήρημα ρατσισμού από Καρατζαφέρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρό δεξιό πρόσωπο εμφανίστηκε σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, περιγράφοντας τι θα γίνει με τους μετανάστες, "όταν έρθει εκείνος στα πράγματα". Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εζήλωσε τη δόξα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και δήλωσε πως, όταν έρθει ο ίδιος στα πράγματα, "όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται".
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί». Η σκληρή ατζέντα στο μεταναστευτικό ήταν πάντα μέσα στα χαρακτηριστικά του ΛΑΟΣ, αλλά είχε μείνει πίσω. Τώρα, φαίνεται ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης την φέρνει πάλι στην πρώτη γραμμή του κομματικού του προφίλ, μήπως και ισορροπήσει η ψήφος στο Μνημόνιο..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ