Περέιρα σε μασκοφόρο οπαδό του Παναθηναϊκού: «Έλα, δεν σε φοβάμαι» - iefimerida.gr

Περέιρα σε μασκοφόρο οπαδό του Παναθηναϊκού: «Έλα, δεν σε φοβάμαι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βίτορ Περέιρα απέφυγε στη συνέντευξη Τύπου να διευκρινίσει το λόγο για τον οποίο κατευθύνθηκε προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού ωστόσο μιλώντας μετά το τέλος της με δημοσιογράφους, ανέφερε το διάλογο που είχε με έναν μασκοφόρο - όπως τον αποκάλεσε - οπαδό των πράσινων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε ότι «Πραγματικά τρόμαξα γιατί μου επιτέθηκε ένας... μασκαρισμένος άνθρωπος. Είδα ένα φάντασμα μπροστά μου, φοβήθηκα, ένιωσα σαν παιδάκι. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, ο προπονητής έχει κάθε λόγο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Η κίνηση που έκανα, έγινε αφότου αυτός ο άνθρωπος ήταν ήδη κοντά μου και ήθελα να του δείξω πως δεν φοβάμαι».

Λίγα λεπτά νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου καταδίκασε τα επεισόδια τονίζοντας «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να πω για τις συνθήκες που διεξήχθη ο αγώνας. Δεν θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρώτο που μας συνέβη ήταν να μας τρομάξουν όταν φτάσαμε στο γήπεδο και το κατάφεραν σε ένα βαθμό. Μας πετούσαν πολλά αντικείμενα. Δεν θα μπορούσα να είμαι καν συγκεντρωμένος με τα αντικείμενα που μου πετούσαν, ενώ και οι παίκτες μου δεν μπορούσαν ούτε τα πλάγια να εκτελέσουν. Είχαμε συνέχεια τον φόβο... Όποιος πιστεύει πως αυτό ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, είναι ψέμα. Σε άλλη χώρα θα είχε διακοπεί στο πρώτο πεντάλεπτο, το διαβεβαιώνω αυτό. Δεν θα είχε γίνει αυτός ο αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ