Στη γραμμή του ΚΚΕ και του Φωτόπουλου η…γαλάζια ΔΑΚΕ - iefimerida.gr

Στη γραμμή του ΚΚΕ και του Φωτόπουλου η…γαλάζια ΔΑΚΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα παλαιότερα των υποδημάτων της φαίνεται πώς γράφει η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα, την θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όπως διατυπώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, ότι είναι αντίθετος με την στάση του «Δεν πληρώνω».

Έτσι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη των γαλάζιων συνδικαλιστών, ταυτίζεται πλήρως με την γραμμή του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Φωτόπουλου και του ΚΚΕ και ζητά να μην κοπεί το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το νέο χαράτσι στα ακίνητα. Μάλιστα προτρέπει τον κόσμο να πληρώνει τους λογαριασμούς του στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να μόνο για το ποσό του ρεύματος και όχι για το ειδικό τέλος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «μετά τον κεφαλικό φόρο η ανάλγητη και ανίκανη κυβέρνηση επιβάλλει σε όλους τους πολίτες να πληρώσουν νέο χαράτσι για το ακίνητο τους χρησιμοποιώντας ως φοροεισπρακτικό μηχανισμό τη ΔΕΗ , προκειμένου να εκβιάσει με διακοπή της παροχής ρεύματος όσους δεν καταβάλουν το νέο διπλό φόρο. Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να πρωτοστατήσουν και να μην προχωρήσουν σε καμιά διακοπή ρεύματος. Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, χωρίς να καταβάλουν το χαράτσι για τα ακίνητα. Καλούμε τη Διοίκηση της ΔΕΗ να πράξει το αυτονόητο, να επικεντρωθεί δηλαδή στο συμφέρον της εταιρίας και των πολιτών και να κάνει τη δουλεία της, η οποία φυσικά δεν είναι να κόβει το ρεύμα στους πολίτες που πληρώνουν την αξία της κατανάλωσης ρεύματος της οικίας τους.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ