Το αινιγματικό tweet του Μηλιού για το άρθρο Γλέζου -H αντίδραση Παπαδημούλη [εικόνες]

Συζητήσεις προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο του Μανώλη Γλέζου, στο οποίο ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, με τον Γιάννη Μηλιό να κάνει ένα αινιγματικό tweet για το θέμα, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξέφρασε τη διαφωνία του.

Ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter το link που παραπέμπει στο άρθρο του Μανώλη Γλέζου, χωρίς όμως να κάνει κανένα σχόλιο για τα γραφόμενα του ευρωβουλευτή.

Ο κ. Παπαδημούλης από την πλευρά του, επίσης με ανάρτηση στο Twitter, τόνισε ότι σέβεται και αγαπά τον κ. Γλέζο, αλλά πρόσθεσε ότι διαφωνεί με το επίμαχο άρθρο, αναφέροντας ότι αυτή την ώρα πρέπει να είναι δίπλα στη νέα κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και όχι απέναντί τους.

Στο άρθρο, ο κ. Γλέζος κατακεραυνώνει την κυβέρνηση γιατί έχει περάσει ένας μήνας από την εκλογή της και ακόμη δεν έχει καταργήσει την Τρόικα, ενώ ζητά συγνώμη από το λαό και προτείνει κινητοποίηση των μελών του κόμματος πριν να είναι αργά.

Κύκλοι του πρωθυπουργού αντέδρασαν στο άρθρο λέγοντας ότι ίσως ο κ. Γλέζος δεν είναι καλά πληροφορημένος για τη διαπραγμάτευση που συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μηλιός Μανώλης Γλέζος άρθρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ