Το τρίτο στεφάνι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου και η πικρία του για τον Αντώνη Ρέμο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Το τρίτο στεφάνι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου και η πικρία του για τον Αντώνη Ρέμο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και παρόλο που η Σπυριδούλα είναι 28 χρόνια μικρότερη από τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, είναι εδώ και 4 χρόνια επίσημα η τρίτη σύζυγος του σε μία παραδοσιακή τελετή στην Κύθνο.

Οπως αποκαλύπτει η 34χρονη Σπυριδούλα μιλώντας στην Espresso: «Πριν τον γνωρίσω προσωπικά -γιατί τον ήξερα μόνο ως καλλιτέχνη- άκουγα παραδοσιακά τραγούδια και ήμουν θαυμάστρια του. Το 2005 έκανα στο μαγαζί του τη γιορτή μου κι εκεί έγινε η μοιραία γνωριμία. Οταν η σχέση μας άρχισε να γίνεται πιο προσωπική, ανακάλυψα όλη τη γκάμα του χαρακτήρα αλλά και του ταλέντου του»

Οσο για τη διαφορά ηλικίας τους λέει ότι «Ισως στην αρχή της γνωριμίας μας, όταν ήμουν 25 χρόνων, να υπήρχαν κάποιες σκέψεις, αλλά μετά την πάροδο των χρόνων έπαψα να βλέπω τέτοιες διαφορές. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά και να τον κάνω να χαμογελάει και να περνάει όμορφα.»

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος εκφράζει την πικρία του για τον Αντώνη Ρέμο και τον αποκλεισμό του 35χρονου γιου του στο «The Voice»: «Δεν έχω θυμό με κανέναν, αλλά να μας κάνεις μάθημα, Αντώνη μου, και να μας βάζεις χέρι όταν εσύ δεν έχεις δώσει “μπιρ παρά” για την παράδοση»

Το τρίτο στεφάνι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου και η πικρία του για τον Αντώνη Ρέμο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το τρίτο στεφάνι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου και η πικρία του για τον Αντώνη Ρέμο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Το τρίτο στεφάνι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου και η πικρία του για τον Αντώνη Ρέμο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ