Ολονυχτία σε Ρέντη και Βαρβάκειο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς - iefimerida.gr

Ολονυχτία σε Ρέντη και Βαρβάκειο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοικτά από το πρωί της Κυριακής μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας θα είναι τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή και η ψαραγορά στη Βαρβάκειο.

Στη ψαραγορά της Βαρβακείου θα γίνει παραδοσιακά ολονυχτία, αφού θα λειτουργήσει από το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη θα λειτουργήσουν τα καταστήματα, την Κυριακή 22/02 και την Καθαρά Δευτέρα 23/02, ως εξής:

"CRETICA ΕΠΕ" - Παραδοσιακά Προϊόντα: Συνεχόμενα ανοιχτά από το πρωί της Κυριακής έως την Καθαρά Δευτέρα στις 3.00 το μεσημέρι.

"ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ": Κυριακή έως τις 5.00 το απόγευμα. Καθαρά Δευτέρα από τις 05.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.

"ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ" - Κατεψυγμένα προϊόντα: Συνεχόμενα ανοιχτά από Κυριακή έως την Καθαρά Δευτέρα στις 3.00 το μεσημέρι.

"ΕΝΑΛΙΟΝ Ο.Ε." - Ιχθυοπωλείο: Συνεχόμενα ανοιχτά από το πρωί της Κυριακής έως την Καθαρά Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα. Την Τρίτη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό.

"CRETA FISH SA" - Ιχθυοπωλείο: Συνεχόμενα ανοιχτά από Κυριακή έως την Καθαρά Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα.

"ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ Η ΑΓΟΡΑ": Κυριακή ανοιχτά όλη την ημέρα μέχρι τις 12.00 το βράδυ. Καθαρά Δευτέρα 23/02 από τις 09.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα.

"ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ": Συνεχόμενα ανοιχτά από την Κυριακή έως την Καθαρά Δευτέρα στις 3.00 το μεσημέρι.

"ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ": Κυριακή ανοιχτά έως τις 3.00 το μεσημέρι.Την Καθαρά Δευτέρα 23/02 το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ