Πόλεμος Καρντάσιαν-Αμπερ Ρόουζ στο Twitter για τον Κάνι Γουέστ - iefimerida.gr

Πόλεμος Καρντάσιαν-Αμπερ Ρόουζ στο Twitter για τον Κάνι Γουέστ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την πρώτη «βόμβα» πριν λίγους μήνες, ότι η Amber Rose και ο Wiz Khalifa παίρνουν διαζύγιο, τώρα η τραγουδίστρια «αρπάχτηκε» με τους Καρντάσιαν, που μετά τον Κάνι Γουέστ, βάζουν και τον Tyga στην οικογένεια, αφού βγαίνει πλέον με την Κάιλι Τζένερ.

Αφορμή για τον twitterικό πόλεμο, αποτέλεσαν οι δηλώσεις της Amber Rose στην κάμερα του «The Breakfast Club» όπου είπε χαρακτηριστικά «Η Κάιλι είναι μωρό, πρέπει να πάει για ύπνο από τις 7 και να χαλαρώσει. Είναι γελοίο. Ο Tyga θα έπρεπε να ντρέπεται. Αυτό πιστεύω. Εχει μία πανέμορφη γυναίκα και ένα παιδί και τα παράτησε όλα για μία 16χρονη. Τραγικό.»

Φυσικά η Κλοέ Καρντάσιαν δεν το άφησε να περάσει έτσι και αμέσως ξεσπάθωσε για τη μικρή της αδελφή, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες και η Κλοέ να της θυμίσει αρκετά άκομψα ότι έκανε τη στρίπερ στα 15 της.

Πόλεμος Καρντάσιαν-Αμπερ Ρόουζ  στο Twitter για τον Κάνι Γουέστ | iefimerida.gr 0
Πόλεμος Καρντάσιαν-Αμπερ Ρόουζ  στο Twitter για τον Κάνι Γουέστ | iefimerida.gr 1
Πόλεμος Καρντάσιαν-Αμπερ Ρόουζ  στο Twitter για τον Κάνι Γουέστ | iefimerida.gr 2
Πόλεμος Καρντάσιαν-Αμπερ Ρόουζ  στο Twitter για τον Κάνι Γουέστ | iefimerida.gr 3

Και ενώ αναρωτιόμαστε, γιατί επιτίθεται στους Καρντάσιαν η Amber Rose και όχι η Blac Chyna, που στην τελική το δικό της σπίτι έκλεισε η Κάιλι Τζένερ, αποκαλύπτεται ότι είχε βάλει και ο Κάνι Γουέστ (και πρώην της Amber Rose) το χεράκι του.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής μιλώντας την Παρασκευή στο «Power 105» αποκάλυψε ότι ο Tyga βγαίνει με τη μικρή αδελφή Καρντάσιαν και τόνισε ότι η φήμη της Amber Rose οφείλεται αποκλειστικά σε αυτόν και αν δεν έβγαινε μαζί της δε θα υπήρχε σήμερα. Μάλιστα είπε γελώντας ότι πριν αρχίσει να βγαίνει με την Κιμ χρειάστηκε να κάνει 30 μπάνια για να βγάλει από πάνω του την Amber Rose.

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να ξεσπάσει ένας πόλεμος στο Twitter και με τον Κάνι Γουέστ, με την Amber Rose να του θυμίζει πικάντικες λεπτομέρειες από το sex tape της συζύγου του.

Πόλεμος Καρντάσιαν-Αμπερ Ρόουζ  στο Twitter για τον Κάνι Γουέστ | iefimerida.gr 4

Η μάχη έκλεισε αναίμακτα, με την Amber να απολογείται για τις επιλογές που έκανε στο παρελθόν. Τώρα αν εννοεί το στριπτίζ, ή τον Κάνι Γουέστ, ή τον Wiz Khalifa, μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.

Πόλεμος Καρντάσιαν-Αμπερ Ρόουζ  στο Twitter για τον Κάνι Γουέστ | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ