Η γελοιογραφία του Economist: Ο Τσίπρας σε παραλήρημα βουτά στο κενό και παρασύρει ολόκληρη την ΕΕ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η γελοιογραφία του Economist: Ο Τσίπρας σε παραλήρημα βουτά στο κενό και παρασύρει ολόκληρη την ΕΕ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Νόμιζα ότι δεν ήθελες να “πηδήξεις” εκτός ευρώ», λέει η ΕΕ με δεμένη μια θηλιά γύρω από τον λαιμό της, το σκοινί της οποίας «κρατά» ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι έτοιμος να βουτήξει στο κενό.

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά με φυσικότητα: «Μα δεν θέλω». Για να συνεχίσει: «Αυτό θα ήταν τρέλα, θα ήταν μια πορεία προς τα κάτω, καταστροφική για την Ελλάδα!».

«Οχι... Μόνος ένας ανόητος θα σκεφτόταν να πηδήξει...» συνεχίζει ο κ. Τσίπρας ανοίγοντας τη βαλίτσα της Ελλάδας. Εκεί είχε τη στολή του.

O Tσίπρας ντύνεται Super Delusional (δηλαδή ο υπερ-παραληρηματικός) και αναφωνεί: «Ωστόσο σκέφτηκα να κάνω θριαμβευτική “έξοδο”».

Και όλο αυτό δεν είναι άλλο από την κύρια γελοιογραφία της εβδομάδας για τον βρετανικό Economist και πώς ο σκιτσογράφος KAL αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα της εβδομάδας που πέρασε.

Η γελοιογραφία του Economist: Ο Τσίπρας σε παραλήρημα βουτά στο κενό και παρασύρει ολόκληρη την ΕΕ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Economist γελοιογραφία Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ