Πολλά παράπονα ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία - «Καλύτερα να σφυρίζει ο Αλαφούζος ή ο Ντάλας» - iefimerida.gr

Πολλά παράπονα ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία - «Καλύτερα να σφυρίζει ο Αλαφούζος ή ο Ντάλας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός στο Κίεβο και ηττήθηκε από την Ντνίπρο με σκορ 2-0 έχοντας όμως και πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ο διευθυντής επικοινωνίας του ελληνικού συλλόγου εξέφρασε τα παράπονα της ομάδας μιλώντας στην κάμερα της Nova ενώ λίγο αργότερα έκανε και συμπληρωματική δήλωσε στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου.

«Είναι δεύτερη φορά μετά το Μάλμε, που έχουμε μία σφαγιαστική διαιτησία σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό είναι απαράδεκτο. Όπως ο κ. Καράσεφ στο Μάλμε, έτσι και ο αποψινός διαιτητής προφανέστατα αδικεί τον Ολυμπιακό. Φαίνεται ότι τα βρωμόνερα που χύνουν κάποιοι στην Ελλάδα έχουν φτάσει μέχρι και την Ευρώπη και πρέπει να δούμε σοβαρά τι θα κάνουμε. Ίσως τελικά είναι καλύτερα από εδώ και πέρα να διαιτητεύει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη ο ίδιος ο Χιου Ντάλας ή ο ίδιος ο Αλαφούζος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ