Τα χιονοδρομικά κέντρα που θα είναι ανοιχτά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας [εικόνες]

Εξαιρετικές για χιονοδρομίες είναι οι καιρικές συνθήκες σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα. Αύριο, Σάββατο, αναμένονται νέες χιονοπτώσεις, έως και την Καθαρά Δευτέρα με σχετικά ασθενείς ανέμους.

Έτσι, το τριήμερο θα λειτουργούν ομαλά οι εναέριοι αναβατήρες.

Σε πλήρη λειτουργία το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.

Πήλιο

Στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου στο Μέτσοβο άνοιξε ο Εναέριος Αναβατήρας.

Ανήλιο

Σε λειτουργία είναι το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, όπου από τις χιονοπτώσεις έχουμε 10 εκατοστά χιόνι.

Περτούλι

Στα 3-5 Πηγάδια σε λειτουργία το Σ4.

Χωρίς αλλαγές η λειτουργία στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν, Πισοδερίου, Ελατοχωρίου, Βασιλίτσας, και Σελίου. Από τις χιονοπτώσεις 5 εκατοστά χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας.

Βασιλίτσα

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού (καιρού επιτρέποντος) θα λειτουργήσει για συνολικά 12 ώρες από τις 8 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ. Μετά τις 16:00 θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι αναβατήρες Αίολος και Ηρακλής για χιονοδρομία. Οι αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος θα λειτουργούν για χιονοδρομία μέχρι τη δύση του ηλίου (περίπου στις 18:30). Και μετά μόνο για βόλτα.

Τα Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, έγινε και το πρώτο νυχτερινό σκι στο χιονοδρονομικό κέντρο Καλαβρύτων με παράταση, της λειτουργίας των αναβατήρων ΣΤΥΓΑ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ και ΘΕΤΙΣ, μέχρι τις 5:00 μ.μ και της λειτουργίας του αναβατήρα ΔΑΦΝΗ, μέχρι τις 8:00 μ.μ., με τους σκιέρ να ανυπομονούν για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, καθώς οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί πολλές εκδηλώσεις και happenings.

Καλάβρυτα

Καλάβρυτα

Πηγή φωτό: anilio-ski.gr/ kalavrita-ski.gr / pelionski.gr / snowreport.gr / vasilitsa.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκι χιονοδρομικά κέντρα ανοιχτά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ