Record Store Day @ Rock & Roll Circus - iefimerida.gr

Record Store Day @ Rock & Roll Circus

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 16 Απριλίου είναι η παγκόσμια ημέρα των δισκοπωλείων και το Rock & Roll Circus δεν θα μπορούσε παρά να την γιορτάσει, με ένα… βινυλιακό πάρτυ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Rock & Roll Circus γιορτάζει την Record Store Day. Για πρώτη φορά στα χρόνια αυτού του θεσμού μερικοί εκλεκτοί φίλοι θα γεμίσουν το πατάρι του Rock & Roll Circus με δίσκους από την προσωπική τους δισκοθήκη, γιορτάζοντας μαζί μας την 4η επέτειο των δισκάδικων!!! Ένα βινυλιακό πάρτυ ανταλλαγών, rare finds και απαλλαγής από περασμένες λατρείες, θα στηθεί από μερικούς ανθρώπους που θα μοιραστούν μαζί σας το προσωπικό τους πάθος, φτιάχνοντας για μια ημέρα το μικρό τους προσωπικό δισκάδικο. Την ίδια στιγμή, οι limited αποκλειστικές βινυλιακές κυκλοφορίες εταιρειών όπως οι Ace, Light In The Attic, Polyvinyl, Sundazed, Numero και πολλών άλλων που τυπώνονται και κυκλοφορούν μονάχα για αυτή την ημέρα, θα σας περιμένουν. Στις 16 Απριλίου, το Rock & Roll Circus και οι φίλοι του συμμετέχουν στη γιορτή ενός κόσμου πέρα απ’ το σκληρό δίσκο!!!

Ώρες: 10.30-4.00/ Σίνα 21/ Τηλ.: 210-3620144

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ