Η Μενεγάκη απαντά στην Ελενα Μακρή-Λυμπέρη με ειρωνείες - iefimerida.gr

Η Μενεγάκη απαντά στην Ελενα Μακρή-Λυμπέρη με ειρωνείες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον γνωστό τρόπο, χωρίς να αναφέρει ονόματα και με υπονοούμενα, απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελενα Μακρή-Λυμπέρη, η οποία χθες την «έκανε φέτες» με ανάρτησή της στο προσωπίκό της blog.

Η Ελένη Mενεγάκη, κρατώντας στα χέρια ένα βιβλίο με τίτλο «Γελωτολογία», προσπάθησε να εξηγήσει σε όλους πόσο χρειάζεται στους ανθρώπους να γελούν και ευτυχώς που βρίσκονται καθημερινά λόγοι που κάνουν το χειλάκι της να γελάει!

«Εδώ είμαι με σύνθημα "Γελωτολογία"! Αυτά είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία. Ακούγοντάς το τι σκέφτεστε, ρε παιδιά; Και ευτυχώς κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι να μας κάνει και λίγο να γελάσει το χειλάκι μας. Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου... Αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη, θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Η Μενεγάκη απαντά στην Ελενα Μακρή-Λυμπέρη με ειρωνείες  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη Ελενα Λυμπέρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ