Ωρα Γιουρόπα Λιγκ: Ντνίπρο-Ολυμπιακός στην πρώτη μάχη των «32» - iefimerida.gr

Ωρα Γιουρόπα Λιγκ: Ντνίπρο-Ολυμπιακός στην πρώτη μάχη των «32»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός (20:00, ANT1, iefimerida.gr) κόντρα στην Ντνίπρο στο «Ολυμπίνσκι». Στο παγωμένο Κίεβο, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα απουσιών, έχοντας την συμπαράσταση περίπου 200 Ελλήνων.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά και αυτό τον βοήθησε να επιλέξει την 11άδα που ουσιαστικά είχε στο μυαλό του και πριν την αναχώρηση από την Ελλάδα. Ο Περέιρα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας ενώ οι Σιόβας και Σαντάνα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μανιάτης και Κασάμι θα αγωνιστούν στον άξονα ενώ οι Ντοσεβί και Αφελάι στα άκρα με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ πίσω από τον Μήτρογλου.

Πρόκειται για τους 11 που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και οι οποίοι είναι αυτοί που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του για τα δύσκολα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το σύλλογο. Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί, οι οποίοι προέρχονται από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους αφού δεν είχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο Μίρον Μάρκεβιτς αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες κάποια σημαντικά προβλήματα τραυματισμών ωστόσο δείχνει και αυτός να έχει αποφασίσει για τους 11 που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπόικο και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Λούτσκεβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο. Οι Κανκάβα και Ροτάν θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τους Κονοπλιάνκα και Ματέους στα άκρα ενώ πίσω από τον Ζουζούλια θα αγωνιστεί ο Γκάμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρόμπερτ Σεργκενχόφερ ενώ η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα αναμένεται να αγγίξει τους -5 βαθμούς Κελσίου. To iefimerida.gr θα καλύψει λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι ενώ τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ντνίπρο Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ