Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός ενόψει Ντνίπρο - Ξέρει την 11άδα ο Περέιρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός ενόψει Ντνίπρο - Ξέρει την 11άδα ο Περέιρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου προπονήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά ο Ολυμπιακός πριν αντιμετωπίσει για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ την Νντίπρο. Το κλίμα στους ερυθρόλευκους είναι ιδιαίτερα καλό με τον Βίτορ Περέιρα να έχει αποφασίσει για την 11άδα.

Στο αχανές «Ολυμπίνσκι» προπονήθηκε ο Ολυμπιακός, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ελληνική ομάδα, η οποία αναμένεται να έχει και τη συμπαράσταση περίπου 200 Ελλήνων, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον Περέιρα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να έχει αυτόματα τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός ενόψει Ντνίπρο - Ξέρει την 11άδα ο Περέιρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Πορτογάλος αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας ενώ οι Σιόβας και Σαντάνα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μανιάτης και Κασάμι θα αγωνιστούν στον άξονα ενώ οι Ντοσεβί και Αφελάι στα άκρα με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ πίσω από τον Μήτρογλου.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός ενόψει Ντνίπρο - Ξέρει την 11άδα ο Περέιρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 ενώ ενημέρωση λεπτό προς λεπτό με όλες τις φάσεις και τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα θα μπορείτε να δείτε και στο Live του iefimerida.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ντνίπρο Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ