Έσβησε το σπρέι του διαιτητή και άλλαξε θέση στο φάουλ - Τι σκέφτηκε ο πονηρός Νταβίντ Λουίζ [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Έσβησε το σπρέι του διαιτητή και άλλαξε θέση στο φάουλ - Τι σκέφτηκε ο πονηρός Νταβίντ Λουίζ [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπρέι χρησιμοποιείται από τους διαιτητές στην Ευρώπη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Βοήθησε αρκετά ώστε οι παίκτες που σχηματίζουν το τείχος να μην «κλέβουν» αλλά και ο παίκτης που ετοιμάζεται να εκτελέσει το φάουλ, να μην κερδίζει μέτρα. Όλα αυτά μέχρι να έρθει όμως ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος με μια απλή κίνηση κορόιδεψε διαιτητή και αντιπάλους.

Ο πρώτος αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι κυλά ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο πλησιάζει στη λήξη του και οι Γάλλοι έχουν κερδίσει ένα φάουλ στη γωνία της μεγάλης περιοχής της Τσέλσι. Όμως ο Νταβίντ Λουίζ θεωρεί ότι δεν τον βολεύει η συγκεκριμένη θέση και αποφασίζει να μεταφέρει την μπάλα με μια απλή κίνηση. Παίρνει τον αφρό με το χέρι του και τον τοποθετεί πιο δίπλα με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να τον ακολουθεί και να στήνει την μπάλα ξανά. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Η εκτέλεση του φάουλ βέβαια ήταν άστοχη και για το λόγο αυτό δεν δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα όμως ο Λουίζ έδωσε την ιδέα για το πως θα αντιμετωπιστεί πλέον η... πειθαρχία του σπρέι.

Έσβησε το σπρέι του διαιτητή και άλλαξε θέση στο φάουλ - Τι σκέφτηκε ο πονηρός Νταβίντ Λουίζ [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ