Απορριμματοφόρο παρέσυρε 47χρονη στην Πάργα και της συνέθλιψε το κεφάλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Απορριμματοφόρο παρέσυρε 47χρονη στην Πάργα και της συνέθλιψε το κεφάλι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε κεντρικό δρόμο στο Καναλάκι της Πρέβεζας, μπροστά από το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου.

Απορριμματοφόρο του Δήμου Πάργας, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 47χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που κινούνταν πεζή λίγο μετά τις 7.15 το πρωί.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το απορριματοφόρο, αφού πρώτα παρέσυρε την άτυχη γυναίκα στη συνέχεια της συνέθλιψε το κεφάλι.

Ο θάνατός της, όπως μεταδίδει το pamepreveza.gr, ήταν ακαριαίος, ενώ στο σημείο βρέθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία απέκλεισε τον δρόμο και διέκοψε την κυκλοφορία. Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα και παρέλαβε την άτυχη γυναίκα ενώ η πυροσβεστική ανέλαβε να καθαρίσει το οδόστρωμα.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο pamepreveza.gr έκαναν λόγο για σοκαριστικές εικόνες. Σοκαρισμένοι όσοι βρέθηκαν στο τόπο του ατυχήματος δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στην άτυχη γυναίκα η οποία ήταν κάτοικος Καναλακίου και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, την συγκεκριμένη διαδρομή την έκανε συχνά, μιας και σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν το σπίτι του πατέρα της τον οποίο επισκέπτονταν για να τον φροντίσει, όπως έγινε και σήμερα.

Τραγική φιγούρα και εμφανώς σοκαρισμένος, ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, ο 65χρονος θα έβγαινε σε λίγες μέρες στην σύνταξη.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Καναλακίου, διενεργούν έρευνα προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, ενώ ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στην πόρτα εισόδου του σχολείο. Τα παιδιά που έφταναν μετά από λίγη ώρα αναγκάστηκαν να μπουν στο σχολείο τους από άλλη είσοδο.

Απορριμματοφόρο παρέσυρε 47χρονη στην Πάργα και της συνέθλιψε το κεφάλι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απορριμματοφόρο παρέσυρε 47χρονη στην Πάργα και της συνέθλιψε το κεφάλι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή φωτό: pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάργα απορριμματοφόρο γυναίκα νεκρή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ