Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπάγερν Μονάχου: Τα βρήκαν σκούρα οι Βαυαροί (0-0) - iefimerida.gr

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπάγερν Μονάχου: Τα βρήκαν σκούρα οι Βαυαροί (0-0)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας η Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα παιχνίδι που θα περίμενε κανείς, να παλέψει να το καθαρίσει, ώστε να τελειώσει πρόωρα με την πρόκριση, απέναντι στους Ουκρανούς που βρίσκονται εκτός δράσης εδώ και δύο μήνες, λόγω της διακοπής, η Μπάγερν έπαιξε πολύ φτωχά στο ουδέτερο Λβιβ. Έτσι το 0-0 ήρθε φυσιολογικά, σε μια αναμέτρηση με πολλά νεύρα και στην οποία οι Βαυαροί, υποχρεώθηκαν να παίξουν με 10 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αποβολής με 2η κίτρινη, του Τσάμπι Αλόνσο στο 65'.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιατόφ, Κούτσερ, Σεβτσούκ,Σρνα, Ρακίτσκι, Φρεντ, Φερνάντο, Ντάγκλας Κόστα (78’ Μάρλος), Άλεξ Τεξέιρα, Λουίζ Αντριάνο, Τάισον (84’ Ουέλινγκτον)

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Ριμπερί, Γκέτσε (74’ Λεβαντόφσκι), Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Τ. Μίλερ (69’ Μπαντστούμπερ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ