Ο Ερίκ Αμπιντάλ προτίμησε τον Ολυμπιακό και όχι την Μπαρτσελόνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ερίκ Αμπιντάλ προτίμησε τον Ολυμπιακό και όχι την Μπαρτσελόνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ερίκ Αμπιντάλ έρχεται να φέρει ο ίδιος ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής. Με δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο ανέλυσε μάλιστα και τους λόγους για τους οποίους προτίμησε τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό και όχι με την Μπαρτσελόνα.

Η «Equipe» επικαλούμενη δηλώσεις του Αμπιντάλ στο «France Football» κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία του Γάλλου με τον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται πάντως και από τα λεγόμενα του ίδιου.

«Δεν βλέπω το λόγο. Ο Μέσι ξέρει τον πρόεδρο. Δε χρειάζεται εμένα να πάω να τον δω. Ο σύλλογος επίσης μου πρότεινε να προσέχω τις ακαδημίες. Όμως ταξιδεύεις πολύ. Υπάρχουν εκλογές, έχω το ίδρυμά μου. Και υπάρχει η οικογένειά μου, φυσικά. Θέλω να το διαχειριστώ. Όχι 24 ώρες δουλειά. Στον Ολυμπιακό με θέλουν να έχω υπό την φροντίδα μου το μάρκετινγκ, τις χορηγίες, κάποια θέματα της προετοιμασίας και να αποτελώ το σύνδεσμο μεταξύ της ακαδημίας του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι ευκολότερο. Δεν είναι μια δουλειά που απαιτεί 24 ώρες το 24ώρο προσοχή. Πρόσφατα πήγα σε έναν χορηγό στην Ελβετία για τον Ολυμπιακό, πήρα την ευκαιρία για να κάνω το ίδιο για το ίδρυμά μου. Μου ζήτησαν να είμαι στην Αθήνα τέσσερις μέρες το μήνα. Οπότε, η απάντηση θα είναι θετική. Το είχα υποσχεθεί» ανέφερε ο Αμπιντάλ.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ προτίμησε τον Ολυμπιακό και όχι την Μπαρτσελόνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερίκ Αμπιντάλ Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ