Πατάει Ελλάδα ο Σέρχιο Μαρκαριάν και πάει στο ντέρμπι - iefimerida.gr

Πατάει Ελλάδα ο Σέρχιο Μαρκαριάν και πάει στο ντέρμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν φτάνει το μεσημέρι στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση όπως έχει ενημερώσει την ΕΠΟ και χωρίς να χάνει χρόνο πιάνει αμέσως δουλειά.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να διαμορφώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τους ποδοσφαιριστές ενώ μέχρι να έρθει η στιγμή της προετοιμασίας για το ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη αναμένεται να κάνει και αρκετά ταξίδια στις χώρες όπου αγωνίζονται αρκετοί Ελληνες διεθνείς. Ο Μαρκαριάν ενημέρωσε μάλιστα ότι θα βρεθεί στη Λεωφόρο την Κυριακή προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Μαζί με τον 71χρονο τεχνικό θα έρθει και ο στενός του συνεργάτης κ. Μαρσενάρο ενώ ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρχει συνάντηση με τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος ως γνωστόν θα αναλάβει τη θέση του βοηθού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ