Τα... βαμπίρ του Χόλιγουντ -Ο Τζόνι Ντεπ έφτιαξε συγκρότημα με τον Αλις Κούπερ - iefimerida.gr

Τα... βαμπίρ του Χόλιγουντ -Ο Τζόνι Ντεπ έφτιαξε συγκρότημα με τον Αλις Κούπερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Τζόνι Ντεπ δήλωνε κατά όσων ηθοποιών μπλέκονται με τη μουσική. Μπορεί ο ίδιος να έχει εμφανιστεί αρκετές φορές επί σκηνής παίζοντας κιθάρα δίπλα σε φίλους του, αλλά έλεγε ότι δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσει συγκρότημα. Προφανώς, άλλαξε γνώμη.

Ο ηθοποιός, ο κιθαρίστας των Aerosmith Τζο Πέρι και ο Αλις Κούπερ αποφάσισαν να φτιάξουν το συγκρότημα Hollywood Vampires, όπως ανακοίνωσε ο τελευταίος. «Με ενοχλεί η ιδέα του στιλ: Ελάτε να με δείτε να παίζω κιθάρα γιατί με έχετε δει σε 12 ταινίες. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι», έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες ο Τζόνι Ντεπ, αλλά το συγκρότημα είναι γεγονός.

Το όνομα Hollywood Vampires το έχει ξαναχρησιμοποιήσει ο Κούπερ για μία ομάδα σταρ οι οποίοι τα... έπιναν μαζί και σύμφωνα με τον ίδιο μεταξύ άλλων από αυτή την παρέα είχαν περάσει ο Ρίνγκο Σταρ, ο Τζον Λένον, ο Κιθ Μουν και ο Χάρι Νίλσον.

Ο Ντεπ έχει παίξει αρκετές φορές δίπλα σε φίλους του μουσικούς. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε εμφανιστεί με τον Αλις Κούπερ σε φιλανθρωπική εκδήλωση, ενώ το 2012 είχε κάνει φωνητικά σε τραγούδι των Aerosmith.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άλις Κούπερ Τζόνι Ντεπ συγκρότημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ