Απίστευτο πρόστιμο στον Λανς Άρμστρονγκ - Θα πληρώσει σχεδόν 9 εκ. ευρώ για τη χρήση αναβολικών - iefimerida.gr

Απίστευτο πρόστιμο στον Λανς Άρμστρονγκ - Θα πληρώσει σχεδόν 9 εκ. ευρώ για τη χρήση αναβολικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 8,79 εκατομμυρίων ευρώ καλείται να πληρώσει ο Λανς Αρμστρονγκ προς την SCA Productions, έπειτα από τη δικαστική μάχη που είχε ο Αμερικάνος ποδηλάτης με την συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία.

Αυτή ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για το σκάνδαλο που ξέσπασε στις αρχές του 2013, όταν ο Άρμστρονγκ παραδέχθηκε ότι σε κάθε νίκη του από τους επτά Γύρους Γαλλίας είχε κάνει χρήση αναβολικών. Η SCA Productions είχε πληρώσει συνολικά για τις νίκες αυτές το ποσό των 7,5 εκ. δολαρίων και λίγο μετά τη συνέντευξη του Αμερικανού, η οποία προκάλεσε παγκόσμιο σάλο, κινήθηκε νομικά.

Το δικαστήριο του Ντάλας που πήρε την απόφαση, στην αιτιολογία αυτής, ξεκαθάρισε ότι το ποσό-ρεκόρ άγγιξε τα περίπου 10 εκ. δολάρια (8,79 εκ, ευρώ) αφού συνυπολογίστηκαν τα ποσά τα οποία είχε εισπράξει ο Άρμστρονγκ από την εταιρεία αλλά και τα κέρδη του από τις νίκες στον μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα παγκοσμίως.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λανς Άρμστρονγκ Ποδηλασία πρόστιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ