Ετσι είναι στην πραγματικότητα το κορμί της Σίντι Κρόφορντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι είναι στην πραγματικότητα το κορμί της Σίντι Κρόφορντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξη του στην γυναίκα του, Σίντι Κρόφορντ, εξέφρασε ο Ραντ Γκέρμπερ, οποίος ανέβασε την φωτογραφία της συντρόφου του, στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ετσι είναι στην πραγματικότητα το κορμί της Σίντι Κρόφορντ  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Σίντι απεικονίζεται να λιάζεται ξαπλωμένη δίπλα σε μια πισίνα. Φορώντας ένα μπικίνι αποκαλύπτει το αψεγάδιαστο κορμί της που καμία σχέση δεν έχει με την «αρετουσάριστη» φωτογραφία της στο περιοδικό Marie Claire.

«Αυτή πήρε λουλούδια ενώ εγώ πήρα αυτήν. Χρόνια πολλά για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου» έγραψε ο Ραντ Γκέρμπερ στην λεζάντα κάτω από την φωτογραφία, εκφράζοντας έτσι την αγάπη και τη συμπαράσταση του.

Ετσι είναι στην πραγματικότητα το κορμί της Σίντι Κρόφορντ  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Την Παρασκευή, η Σίντι Κρόφορντ προκάλεσε εκατοντάδες σχόλια στο διαδίκτυο, με αφορμή μια «αρετουσάριστη» φωτογραφία της που αποτελεί το κόνσεπτ του τεύχους Απριλίου του αμερικανικού Marie Claire. Εκεί, το σώμα της 48χρονης Σίντι Κρόφορντ, είναι εμφανώς χαλαρό και γερασμένο.

Ετσι είναι στην πραγματικότητα το κορμί της Σίντι Κρόφορντ  [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Υπήρχαν πολλοί που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο γεγονός πως το πρώην μοντέλο τόλμησε να εκτεθεί, εν τούτοις δεν έλειψαν και τα πικρά σχόλια, που εστίασαν στο γεγονός πως «ο χρόνος είναι το ίδιο αμείλικτος με όλους».
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media το περιοδικό έσπευσε να δηλώσει πως: «Μια φωτογραφία χωρίς ρετούς που κυκλοφόρησε από το Twitter, αποκάλυψε ένα σώμα που αψηφά τις προσδοκίες. Αυτό είναι το πραγματικό, είναι ειλικρινές και παράλληλα υπέροχο».

Ετσι είναι στην πραγματικότητα το κορμί της Σίντι Κρόφορντ  [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ετσι είναι στην πραγματικότητα το κορμί της Σίντι Κρόφορντ  [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραντ Γκέρμπερ Σίντι Κρόφορντ instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ