Προσπάθησαν να καταλάβουν την Γουόλ Στρητ [video] - iefimerida.gr

Προσπάθησαν να καταλάβουν την Γουόλ Στρητ [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες στη Γουόλ Στριτ στη Νέα Υόρκη προκειμένου να διαδηλώσουν εναντίον της απληστίας, της διαφθοράς και της περιστολής των δαπανών στον προϋπολογισμό των ΗΠΑ.Ωστόσο οι αρχές ήταν εκεί και τους εμπόδισαν. Οι διαδηλωτές, νέοι στην πλειοψηφία τους, ήθελαν να εκφράσουν την οργή τους εναντίον του οικονομικού συστήματος που λένε ότι ευνοεί τους πλούσιους και τους ισχυρούς. Η αστυνομία είχαν προλάβει και είχε αποκλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στην Γουόλ Στριτ και όλους τους κοντινούς δρόμους, όπου εδρεύουν μεγάλες τράπεζες, πολύ προτού αρχίσουν να φθάνουν οι διαδηλωτές.

Περισσότερα από 700 άτομα, είχαν συγκεντρωθεί κοντά στην Γουόλ Στριτ, αριθμός πολύ μικρότερος από ό,τι ήλπιζαν οι διοργανωτές, οι οποίοι περίμεναν κοσμοσυρροή από 20.000 άνθρωπους και είχαν την προσδοκία μιας πολύμηνης κατάληψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ