Joan Crawford: η θρυλική «κακιά», γυμνή στο σπίτι της - iefimerida.gr

Joan Crawford: η θρυλική «κακιά», γυμνή στο σπίτι της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Christina η κόρη της Crawford σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα μια σειρά από ταινίες που είχαν γυριστεί στο σπίτι της μητέρας της, όπου η αείμνηστη ντίβα του Hollywood είναι γυμνή παρέα με τον εραστή της.

Η κόρη της Joan Crawford δεν τρέφει καμιά ιδιαίτερα μεγάλη αγάπη για τη διάσημη μητέρα της. Γεγονός εν μέρει δικαιολογημένο αν αναλογιστεί κανείς τα δύσκολα παιδικά της χρόνια πλάι σε μια δεσποτική μάνα που την έδερνε με συρμάτινες κρεμάστρες!

Ετσι δικαιολογείται το γεγονός ότι σκοπεύει να βγάλει για άλλη μια φορά τα άπλυτα της μάνας της στην φόρα (το έχει ήδη κάνει με το βιτριολικό της βιβλίο Mommie Dearest) ενώ αρνείται πεισματικά ακόμα και σήμερα να την αποκαλεί μητέρα της

H Christina λοιπόν σκοπεύει να κάνει ένα θεατρικό έργο το «Surviving Mommie Dearest» (επιβιώνοντας από την γλυκιά μανούλα) βασισμένο στα βιβλία που έγραψε για την μάνα της και παράλληλα σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα ταινίες που δείχνουν την μάνα της γυμνή στο σπίτι της (τα περίφημα blue movies), αλλά και παρέα με τον εραστή της Charles MacCabe

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ