Κατέθεσε ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος - Τι είπε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη - iefimerida.gr

Κατέθεσε ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος - Τι είπε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάθεση στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου εδωσε πριν από λίγο ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος, σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού του και τις καταγγελίες οτι πίσω απο την επίθεση βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.


«Ό,τι είχα να πω το είπα στον Εισαγγελέα», δήλωσε βγαίνοντας απο το εισαγγελικό γραφείο ο κ. Ζωγράφος. Κατά πληροφορίες, ο αρχιδιαιτητής υποστήριξε όσα είχε δηλώσει και στην μήνυση του. Ειδικότερα, φέρεται να είχε υποστηρίξει οτι δέχθηκε τηλεφώνημα απο άνθρωπο που συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης και τον απείλησε. Απο την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών επιβεβαιώνεται η κλήση του τελευταίου προς τον διαιτητή, ενώ και ο επιχειρηματίας δεν αρνήθηκε το τηλεφώνημα αλλα ισχυρίστηκε οτι δεν τον απείλησε. Σημειώνεται, οτι στο επόμενο διάστημα ο επόμενος που θα κληθεί πλέον απο τον κ. Σιμιτζογλου προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση ειναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Κατέθεσε ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος - Τι είπε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ