Ποιο είναι το διάσημο μοντέλο που έκρυβε τον Μάκη Ψωμιάδη - iefimerida.gr

Ποιο είναι το διάσημο μοντέλο που έκρυβε τον Μάκη Ψωμιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πασίγνωστο μοντέλο ήταν η γυναίκα που έκρυβε τον Μάκη Ψωμιάδη από τις διωκτικές αρχές. Η καλλονή είχε ενοικιάσει για λογαριασμό του την πολυτελή βίλλα στην Ανάβυσσο όπου ο νούμερο ένα καταζητούμενος για τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια είχε βρει καταφύγιο.

Η είδηση της σύλληψης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Η 37χρονη πανέμορφη γυναίκα είχε αφήσει το δικό της στίγμα στο χώρο της μόδας με τις εντυπωσιακές της στις πασαρέλες. Σήμερα διευθύνει ένα από τα πιο γνωστά πρακτορεία μοντέλων ενώ είναι θεία ενός πασίγνωστου μοντέλου της εποχής μας. Αφότου λοιπόν οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον «Μπιγκ Μακ» , ο αμέσως επόμενος στόχος τους ήταν οι άνθρωποι που νοίκιασαν το τελευταίο κρησφύγετο του πρώην μεγαλοπαράγοντα της ΠΑΕ Καβαλα. Πήραν το συμβόλαιο μίσθωσης του ακινήτου από τον ιδιοκτήτη της βίλλας πάνω στο οποίο αναγράφονταν τα στοιχεία της 37χρονης. Αμέσως στην ΕΛΑΣ σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου μοντέλων και τη συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ