Ρέντσι: Το θέμα δεν είναι η Ελλάδα αλλά να αλλάξει η ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική - iefimerida.gr

Ρέντσι: Το θέμα δεν είναι η Ελλάδα αλλά να αλλάξει η ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διακύβευμα της Συνόδου Κορυφής είναι η αλλαγή συνολικά της πολιτικής της Ε.Ε. στην οικονομία και όχι το ελληνικό πρόβλημα υποστήριξε ο Ματέο Ρέντσι, πρωθυπουργός της Ιταλίας.

«Το κύριο σημείο δεν είναι η ελληνική οικονομική πολιτική. Η κύρια μάχη συνίσταται στο να αλλάξει η ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική, ώστε να υπάρξει περισσότερη ευελιξία και ανάπτυξη» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, συνομιλώντας με Ιταλούς δημοσιογράφους.

«Πρέπει να αλλάξει η ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική. Έγιναν βήματα προόδου, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στην ανάπτυξη» διευκρίνισε ο Μ. Ρέντσι. Κατέληξε δε, ότι η κατάσταση των ιταλικών τραπεζών δεν τον ανησυχεί, «διότι είναι ισχυρές, και στις περιπτώσεις που υφίστανται προβλήματα υπάρχουν Αρχές -οι οποίες λειτουργούν ως εγγύηση- έτοιμες να παρέμβουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ