Στη φυλακή η «Λίτσα» του Βλαστού: Η γυναίκα που ξεσκέπασε τη μαφία του Κορυδαλλού - iefimerida.gr

Στη φυλακή η «Λίτσα» του Βλαστού: Η γυναίκα που ξεσκέπασε τη μαφία του Κορυδαλλού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της που έγινε με απόλυτη μυστικότητα, η εξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού, Λίτσα.Η γυναίκα που ξεσκέπασε την δράση της οργάνωσης που λειτουργούσε μέσα από τις φυλακές με αρχηγούς τον Βλαστό, τον Σκαφτούρο και τον Στεφανάκο, απολογήθηκε στους ειδικούς ανακριτές και μάλιστα εκτός δικαστηρίων.

Εάν και ήταν ο άνθρωπος που μίλησε και για την δική της συμμετοχή στην οργάνωση, κρίθηκε προφυλακιστέα, όχι για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά για εκρήξεις, κατοχή εκρηκτικών και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίτσα επανέλαβε όσα είχε πει στις 7 καταθέσεις της στην Ασφάλεια για τον δικό της ρόλο αλλά και το ρόλο του εξαδέλφου της Παναγιώτη Βλαστού, επιμένοντας ότι δεν υπεξαίρεσε χρήματα από τον εξάδελφό της. Μάλιστα ομολόγησε μία ακόμη τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε μαγαζί επιχειρηματία.

Τις επόμενες ημέρες, το κατώφλι των ανακριτών Κατσιβέλη και Φούκα θα περάσει και ο Παναγιώτης Βλαστός, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση του Γιαννη Σμπωκου, ο οποίος είχε μιλήσει για τις απειλές που είχε δεχθεί από τον Γ. Σκαφτούρο, να του δώσει χρήματα, αλλά και για τις εκρήξεις σε σπίτια συγγενών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ