Διαψεύδει ο Δραγασάκης για στρατιά συμβούλων - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Δραγασάκης για στρατιά συμβούλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα επικριτά σχόλια κατά του Γιάννη Δραγασάκη σχετικά με «στρατιές συμβούλους», δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


«Η αντιπροεδρία της κυβέρνησης δεν διαθέτει μόνιμο προσωπικό αλλά στελεχώνεται από ανθρώπινο δυναμικό με προσωρινή θέση εργασίας (μετακλητοί - ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες) καθώς και από αποσπασμένους υπαλλήλους προερχόμενους από το δημόσιο τομέα, όπως άλλωστε προβλέπει η σχετική νομοθεσία» αναφέρουν οι κύκλοι της αντιπροεδρίας.
Διερωτώνται μάλιστα: «Επομένως ο κ. Μητσοτάκης τι επιθυμεί; Να λειτουργήσει το γραφείο της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης χωρίς προσωπικό όταν έχει την καθημερινή εποπτεία κρίσιμων τομέων της κυβερνητικής πολιτικής;».
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε το ΦΕΚ στο οποίο αναγράφεται ότι στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης θα απασχολούνται 10 μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι και 5 ειδικοί συνεργάτες, ενώ θα αποσπαστούν και 5 υπάλληλοι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του Δημοσίου Τομέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ