Δείτε πώς είναι σήμερα στα 69 της ο «Αγγελος του Τσάρλι» Τζάκλιν Σμιθ [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 69 της ο «Αγγελος του Τσάρλι» Τζάκλιν Σμιθ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζάκλιν Σμιθ ήταν μια από τις θρυλικές «Αγγέλους του Τσάρλι» και παρά τα 69 της χρόνια παραμένει σήμερα πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της ότι η εικόνα της οφείλεται στην σκληρή προσπάθεια που έχει καταβάλει σε όλη της την ζωή. «Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», δήλωσε η ηθοποιός. Εχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει έναν γιο 29 ετών και μια κόρη 26.

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 69 της ο «Αγγελος του Τσάρλι» Τζάκλιν Σμιθ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην σειρά που προβλήθηκε από το 1976 -1981 η Τζάκλιν Σμιθ ήταν η μόνη από τις πρωταγωνίστριες που παρέμεινε και τις πέντε σεζόν. Οι ιστορίες είχαν κεντρικό θέμα τις περιπέτειες τριών δυναμικών γυναικών που εργάζονται σε ιδιωτικό γραφείο ντετέκτιβ στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Οι άλλοι δυο Αγγελοι ήταν η Κέιτ Τζάκσον και η Φάρα Φόσετ-Μέιτζορς.

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 69 της ο «Αγγελος του Τσάρλι» Τζάκλιν Σμιθ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Από το 1985 ξεκίνησε να σχεδιάζει τα δικά της ρούχα και αργότερα προχώρησε και σε έπιπλα και αξεσουάρ σπιτιού, ενώ ασχολείται με τη διακόσμηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγγελοι του Τσάρλι Τζάκλιν Σμιθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ