Ξανά κάταγμα στο χέρι ο Φουστέρ - Εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα - iefimerida.gr

Ξανά κάταγμα στο χέρι ο Φουστέρ - Εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού υπέστη κάταγμα στο ίδιο χέρι που είχε τραυματιστεί πριν από μερικές εβδομάδες, τραυματισμό που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Ο Φουστέρ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ αφού για ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο αγωνιζόταν με αφόρητους πόνους. Χτύπησε στην προθέρμανσή από μια σύγκρουσή του με τον Μιλιβόγιεβιτς και παρ' ότι κατάλαβε ότι είχε πάθει σοβαρή ζημιά, ζήτησε να ξεκινήσει κανονικά στον αγώνα.

«Είμαι πολύ στενoχωρημένος που ξανα τραυματίστηκα με σπασμένο χέρι..Κατά την διάρκεια της χθεσινής προθέρμανσης ένας απο τους συμπαίκτες μου με κλώτσησε κατα λάθος στο ίδιο σημείο που είχα σπάσει το χέρι μου την προηγούμενη φορά...Ηθελα όμως να αγωνιστώ σε αυτό τον αγώνα και έτσι ξεκίνησα με όλες μου τις δυνάμεις. Παρόλα αυτά ο πόνος ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να αντικατασταθώ στο δεύτερο ημίχρονο..Λύπαμαι πολύ για την χθεσινή εμφάνιση και σας υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα.», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φουστέρ, ο οποίος αναμένεται να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη διπλή μάχη με την Ντνίπρο καθώς και τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νταβίντ Φουστέρ Ολυμπιακός κάταγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ