Μάρδας: Υπάρχει μια διαφωνία ρουτίνας -Τη Δευτέρα μπορεί να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα - iefimerida.gr

Μάρδας: Υπάρχει μια διαφωνία ρουτίνας -Τη Δευτέρα μπορεί να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με θετικό τρόπο «διάβασε» τα αποτελέσματα του Eurogroup της Τετάρτης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας σημειώνοντας πως «κάθε διεθνής διαπραγμάτευση για να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα πρέπει να ωριμάσει».

Μιλώντας στον Real fm, σημείωσε επιπροσθέτως: «Βλέπετε ότι ήταν έτοιμοι κάτι να υπογράψουν. Απλά και μόνο φαίνεται ότι υπάρχει μία διαφωνία στη διατύπωση. Ως εκ τούτου ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα», ενώ με εύγλωττο τρόπο συμπλήρωσε: «σε ό,τι αφορά την πολεμική η οποία ασκείται… αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Μπορώ να σας πω, πως και η γκριμάτσα του Ντάισελμπλουμ ήταν προβλεπόμενη. Κάποια πράγματα είναι προβλέψιμα στις διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν διαφωνίες ρουτίνας. Δεν είναι δυνατόν να μπει κάποιος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και απ’ την πρώτη στιγμή να πει ‘ναι έχεις δίκιο, οπότε έλα να το συζητήσουμε’. Αν ο αντίπαλος το πει αυτό, τότε έχουμε νικήσει κατά κράτος» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, και συμπλήρωσε ότι «τη Δευτέρα μπορεί να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα».

Και κατέληξε ως εξής:«Η άποψή μου είναι γενικότερα ότι θα τελειώσουμε με αυτή την ιστορία. Ότι θα υπάρξει συμφωνία, θα υπάρξει. Απλώς θα υπάρξει στον χρόνο που πρέπει».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ