Σήμερα η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας - Μαρκαριάν θέλει ο Καραγκούνης - iefimerida.gr

Σήμερα η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας - Μαρκαριάν θέλει ο Καραγκούνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκτακτο ΔΣ θα έχει σήμερα η ΕΠΟ παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη προκειμένου να ληφθεί η απόφαση για τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι το πρώτο φαβορί αφού αποτελεί τον εκλεκτό του Καραγκούνη όμως η τελική απόφαση θα παρθεί από τα μέλη της ποδοσφαρικής ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει ολοκληρώσει τις επαφές του εδώ και αρκετές ημέρες με τους προπονητές που είχε στη λίστα του όσον αφορά την επιλογή του επόμενου προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα αποτελέσει την εισήγησή του ενώ δεύτερος στη λίστα έρχεται ο Τιμούρ Κετσπάγια χωρίς φυσικά να πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη. Στην περίπτωση που τελικά η ΕΠΟ κάνει δεκτή την εισήγηση του Καραγκούνη, τότε βοηθός του θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου, με τον οποίο έχει ήδη μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής ενώ αναμένονται αλλαγές και στα υπόλοιπα πρόσωπα που θα συνθέτουν το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Το ντεμπούτο του νέου τεχνικού θα γίνει στον «τελικό» των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ουγγαρία εκτός έδρας και ενώ στις 22 του μήνα, η ομάδα θα αναχωρήσει για μια μίνι προετοιμασία στην Αυστρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα Γιώργος Καραγκούνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ