Συγχαρητήρια από Δέλλα - Παράπονα από Περέιρα - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια από Δέλλα - Παράπονα από Περέιρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς διαφορετικά ήταν τα συναισθήματα για τους δύο προπονητές μετά το τέλος του πρώτου μεγάλου ντέρμπι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο Βίτορ Περέιρα είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του ενώ ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

«Το σημερινό παιχνίδι μάς βοήθησε να καταλάβουμε πολλά για την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν η ομάδα που περιμέναμε, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, αλλά δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Απέναντί μας είχαμε μια καλή ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, θα θέλαμε να είχαμε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και ξέρουμε πλέον πως στη ρεβάνς θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε ο Περέιρα.

Από την πλευρά του ο Δέλλας ανέφερε «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τα παιδιά έδειξαν τι ομάδα είμαστε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα. Και στα δύο ημίχρονα η ομάδα μου ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο τυχερή στις φάσεις που δημιούργησε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο στην έδρα μας θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η ρεβάνς αργεί ακόμη και για την ώρα η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου πρέπει να πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς για να έχουμε κι άλλα ντέρμπι του χρόνου, καλύτερα, πιο όμορφα και ο καλύτερος να κερδίζει. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Είχαμε πει πως θα έρθουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας κι αυτό κάναμε. Αλλά όπως είπα, αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ