Ερώτηση Δριβελέγκα για την επιλογή της Lazard από τον Βαρουφάκη - iefimerida.gr

Ερώτηση Δριβελέγκα για την επιλογή της Lazard από τον Βαρουφάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερώτηση με την οποία ζητεί να πληροφορηθεί από τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη τα κριτήρια και τις διαδικασίες πρόσληψης της εταιρείας παροχής νομικών υπηρεσιών και χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD FRERES SAS, κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής ρωτά τον υπουργό Οικονομικών με ποια κριτήρια και διαδικασίες επιλέχθηκε η εταιρεία (επιλογή με πρόσκληση περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, καθορισμός του ποσού σύμβασης με διαπραγμάτευση, ποιοι προσκλήθηκαν να υποβάλουν προσφορά, ποιοι συμμετέχουν, ποιες ήταν οι ενέργειες δημοσιότητας, ποιες οι εισηγήσεις των αρμόδιων οργάνων για την υπογραφή αυτών των συμβάσεων, με ποιο σκεπτικό έγινε αυτό σε περίοδο εξαγγελιών περικοπής των δημοσιονομικών εξόδων και ποιος ο ρόλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σε αυτή την επιλογή και την υπουργική απόφαση έγκρισης των δαπανών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δριβελέγκας ΠΑΣΟΚ Βαρουφάκης LAZARD
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ