Κυβερνητικός αξιωματούχος στο BBC: Η ελληνική κυβέρνηση θα αυξήσει τις κοινωνικές δαπάνες - iefimerida.gr

Κυβερνητικός αξιωματούχος στο BBC: Η ελληνική κυβέρνηση θα αυξήσει τις κοινωνικές δαπάνες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυβερνητική πηγή που δεν κατονομάζεται, φέρεται να δήλωσε λίγο μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στον απεσταλμένο του BBC στην Αθήνα, Κρις Μόρις πως κάποια στοιχεία του προγράμματος διάσωσης θα συνεχιστούν κανονικά.

Παράλληλα, η ίδια πηγή τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να μειώσει το βάρος του χρέους, αλλά εξετάζει διάφορους τρόπους για να το κάνει αυτό, «εκ των οποίο η ανταλλαγή των ομολόγων είναι ένας από αυτούς».

Επίσης, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί και για την αύξηση των κοινωνικών δαπανών, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ελληνική «ανθρωπιστική κρίση», πρόσθεσε ο ανώνυμος κυβερνητικός αξιωματούχος στο βρετανικό δίκτυο.

Η κυβέρνηση, γράφει ο Κρις Μόρις, έχει μιλήσει για «συμφωνία-γέφυρα» με την ΕΕ και το ΔΝΤ, τόσο αξιόπιστη ώστε η ΕΚΤ να μπορέσει να συνεχίζει να δανείζει στην Ελλάδα και να μην ξεμείνει η χώρα από ρευστό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρέος κυβέρνηση Κοινωνικές δαπάνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ