Η σύζυγος του Πάγκαλου λαμβάνει επίδομα τρίτεκνης 2.145 ευρώ - iefimerida.gr

Η σύζυγος του Πάγκαλου λαμβάνει επίδομα τρίτεκνης 2.145 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 2.145 ευρώ εισέπραξε για το 2010 η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη, σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου. Πρόκειται για το επίδομα τρίτεκνης το οποίο χορηγεί ο ΟΓΑ.

Οπως αναφέρει στο σχετικό του δημοσίευμα το protothema.gr «Τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα προκύπτει μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, κα Χριστίνα Χριστοφάκη εισπράττει επίδομα τρίτεκνης!

Την ώρα που η κυβέρνηση «χτυπά» ανελέητα τους πολίτες ζητώντας με το άδικο χαράτσι για τα ακίνητα αλλά και με τους άλλους φόρους να βάλουν όσο πιο βαθιά γίνεται το χέρι στην τσέπη, αποκαλύπτεται, σύμφωνα και με τα έγγραφα που παρουσιάζει το protothema.gr ότι η σύζυγος του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κα Χριστίνα Χριστοφάκη εισέπραξε για το 2010 το ποσό 2.145 ευρώ από τον ΟΓΑ.

Ένα ποσό το οποίο ισοδυναμεί με 4 μηνιαίους μισθούς δημόσιου υπαλλήλου και που σίγουρα η κα Χριστοφάκη δεν θα είχε και μεγάλη ανάγκη...

Το συγκεκριμένο αυτό επίδομα καταβάλλεται ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο επίδομα, μισθό, σύνταξη ή αποζημίωση και δεν υπόκειται σε παρακράτηση φόρου...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ